bruidsmake up en haar aan huis
Home Dress Up by Kim.
Jouw haar niet lang of dik genoeg voor jouw gewenste bruidskapsel? Met behulp van een haarstukje kunnen we er voor zorgen dat jouw bruidskapsel. net dat beetje extra glamour en uitstraling krijgt! Proefsessie bruidskapsel advies in onze studio 1.5u., bruidskapsel op huwelijksdag zelf aan huis of op locatie door u gekozen, incl. Try out: 65. Per extra persoon: 35. Naast het verzorgen van je bruidskapsel verzorgen we ook graag jouw bruidsmake-up aan huis. Of je nu een mooie naturel make-up wilt of een smokey eye. Alles is hierin mogelijk. Bij het aanbrengen van de bruidsmake-up houden we altijd rekening met jouw gezichtsvorm. Heb je een smal gezicht, of juist een wat ronder gezicht? Met een juist aangebrachte make-up benadrukken we de sterke. en mooie punten van jouw gezicht. Door het kiezen van de juiste kleuren zal. jouw gezicht stralen! Proefsessie make-up advies in onze studio 1.5u., bruidsmake up op de huwelijksdag zelf aan huis of op locatie door u gekozen.
partytent
Een kapper en visagiste aan huis op je huwelijk: puur genot For Lovers.
Je bruidskapsel en bruidsmake-up aan huis: een vat vol voordelen. Ontspannen op een vertrouwde plek. Een eerste voordeel heeft alles te maken met stress. Jazeker, want elke bruid heeft er op haar grote dag wel last van, al is het maar een heel klein beetje.
goedkope autolening
Viva Wellness.
We komen voor de styling bij jou aan huis / trouwlocatie zodat je heerlijk ontspannen kan beginnen aan je trouwdag. Indien nodig kunnen wij al vroeg op locatie zijn. We gebruiken professionele haar en make-up producten. We zijn op de hoogte van alle trends en technieken.
slotenmaker diest
Leonie Swart Portfolio.
Bruidsmake-up en haar. Make-up en kapsel of één van de twee. Proefsessie is verplicht. Haaraccessoires apart aan te kopen. Startprijs vanaf 75 euro. Deze prijzen zijn inclusief vervoerskosten voor een reistijd korter dan 25min. Bij betalend parkeren wordt dit verrekend bovenop de weergegeven prijs.
Trace
Bruids/Party Makeup MakeUp Club.
Ik help u graag een handje! Ik kom aan huis om u een stralende bruidsmake-up te geven. Indien gewenst, zorg ik eerst voor een proefbeurt, zodat we samen kunnen bespreken wat u wel/niet wenst, welke make-up er het beste bij u past en hoe u zich voelt bij het resultaat.
Bruidsmake up Bruidsvisagie Beauty-Licious.
Bruidsmake-up kapsel aan huis met proef 19500., Bruidsmake up kapsel aan huis met proef nails 22000., Make-up extra personen 3500., Make-up extra personen met proef 6500., Kapsel extra personen 3500., Kapsel extra personen met proef 6500., Nails extra personen 2500., Full Day arrangementen. Full Day Bride Only 29500., Bijwerking of wijziging make-up kapsel vóór avondfeest of receptie. Full Day Bride Only Nails 31500., Bruidsmake-up kapsel nagelsstyling. Bijwerking of wijziging make-up kapsel vóór avondfeest of receptie. Proefsessie bruidsmake-up kapsel. Full Day Suite 45000., Bruidsmake-up Bruidskapsel kapsel en make-up max.
Bruidsmake-up en bruidskapsels aan huis face-me-up.
de structuur van je haren en jouw stijl. Je krijgt een bruidskapsel op maat! Een opsteekkapsel, Franse chignon, retrokapsel, ingevlochten vlechten, visgraatvlechten, losse krullen, half opgestoken kapsel alles is mogelijk. We gebruiken enkel professionele produkten MAC, Make-up Forever, MUD, Ego Cosmetics, die geen allergenen bevatten. AAN HUIS OF IN ONZE STUDIO.
Huwelijksarrangementen.
Wij werken vanaf droog haar dat de dag voordien gewassen is. Dit geeft een langer houdbaar en meer zuiver kapsel. Op de huwelijksdag bestaat de mogelijkheid dat wij jouw make-up en kapsel aan huis verzorgen. Eerst modelleren we de haren en vervolgens wordt de make-up aangebracht.
cafe beaute Brides Co.
je bruidsmake up kapsel worden uitgebreid getest. 6 weken ervoor: skin facial met peeling op maat. deze behandeling laat je huid fantastisch en glowing achter voor jouw big day! 4 weken ervoor: hair treatment met marrocan oil. dé perfecte treatment voor jouw haar!
Evelien De Keukeleire Hair Make-up Evelien Hair Make-up.
Al van jongs af aan droomde ik ervan om bezig te zijn met make-up en haar. Na mijn studies koos ik ervoor om extra cursussen te volgen om mij te specialiseren in deze wonderlijke wereld. Na het starten in een klein kamertje in het ouderlijke huis, ben ik recent beland op mijn derde en alsook mijn laatste locatie.

Contacteer ons