workshop visagie utrecht
Visagie workshop Utrecht PB Fashion.
Duur van de workshop is 2 tot 3 uur. Visagie workshop op locatie alleen in Utrecht en omgeving. Vindt u het prettig dat wij de workshop bij uw thuis, hotel, werk of welk gewenste locatie dan ook voor u verzorgen?
lening
KIMAGESTYLE Makeup workshop FOTOSHOOT Vrijgezellenfeest.
Of het nu is om een bruid zich tijdens een vrijgezellenfeest heel speciaal te laten voelen, om de goede band tussen moeder en dochter te accentueren of om met een groep collegas er eens lekker tussen uit te zijn. Er is altijd een ontspannen sfeer tijdens de workshop; niets moet, alles mag, niets is te gek: bereik stap voor stap een verrassend resultaat met make-up en ga vervolgens in stijl op de foto in de fotostudio. Zie er nog stralender uit, omdat je weet wat bij je past! De fotostudio is gelegen op een centrale plek, vlakbij het Griftpark in Utrecht aan het Hooghiemstraplein 159. Een afspraak maken? Maak dan een afspraak of neem vrijblijvend contact op met Kimagestyle. De laatste reviews. We hebben een aantal geweldige uren in jouw mooie werkruimte doorgebracht. Het was echt een feestje om de visagie en fotoshoot bij jou te doen.
crelan
Make-up workshop Utrecht Beauty Bureau.
Visagie workshop kleine groep. Make-up workshop Utrecht. Heeft u altijd al een leuke en leerzame make-up workshop willen volgen en komt u uit Utrecht? Het team van professionele visagisten van Beauty Bureau is gespecialiseerd in het geven van make-up workshops op locatie, zo ook in Utrecht.
auto verkopen
Make Up Workshop Utrecht.
Aan het eind van de workshop is iedereen fantastisch opgemaakt en klaar om met zijn allen op stap te gaan! Make up Workshop Utrecht is Inclusief.: Prijs: 3500, p.p. aantal personen: 10 Tijdsduur: 2 uur. Flamenco Workshop Utrecht. Vrijgezellenfeestje Utrecht is de uitjes specialist in Utrecht.
Workshop visagie in Utrecht.
Workshop visagie in Utrecht. In het prachtige historische pand Swaenenvecht aan de rand van Utrecht geven wij jullie graag een workshop visagie! Onder begeleiding van een professional leer je stap voor stap een mooie make-up aan te brengen. Er is voldoende ruimte voor persoonlijk advies.
Een dagje uit in Utrecht: Make-up workshop.
portfolio freestyle visagie. Workshop Make-up Zwolle. Een dagje uit in Utrecht: Make-up workshop. Niets is heerlijker dan in de ochtend je beautycase met make-up tevoorschijn toveren en aan de slag gaan met je mascara, oogschaduwpenseel en een glanzende of matte lipstick.
Workshop Visagie / Hair Make-Up Matters info@make-upmatters.com.
Make-Up Matters uit Amersfoort vlakbij Utrecht biedt de workshop visagie / hair in verschillende vormen aan voor particulieren. Een workshop visagie of workshop hair wordt door onze ervaren trainsters gegeven. Deze zijn op techniek gericht, waarbij het programma wordt afgestemd op de wensen van de klant.

Contacteer ons