bruidsmake up kapsel
Bruidsmake-up en kapsel Antwerpen en Oost-Vlaanderen Pinkorange.be.
Dus ook je haar en make-up. Aan de hand van een gekozen kapsel en make-up, ga ik aan het werk. In een proefsessie bij mij thuis of op locatie, proberen we een kapsel uit. Nadien beginnen we aan de make-up.
tms software
Huwelijksarrangementen.
Diensten op locatie zijn exclusief kilometervergoeding 035/km, vanaf Ranst en terug Proefsessies op locatie zijn niet mogelijk Prijslijst geldig voor boekingen vanaf 10/01/2017. Make-up of kapsel op huwelijksdag. Make-up of kapsel op huwelijksdag incl. proefsessie te Wommelgem. Make-up én kapsel op huwelijksdag.
sdme.be
Bruidsmake-up, Limburg, Hasselt aan huis Solounge Solounge.
Naast het vinden van uw perfect trouwkleed, is het natuurlijk van groot belang dat uw kapsel en bruidsmake-up perfect zit voor die mooie grote dag! Wij, bij Solounge werken voor alle bruidsmake-up met het merk NEE make-up, een professioneel en complete exclusieve make-up lijn uit Italië.
lening aanvragen
BRIDAL professionele visagiste Bruidsmake-up en Hairstyling Antwerpen Dorothy Vandemaele.
Bruidsmake up Bruidsvisagie Beauty-Licious.
Bruidsmake up aan huis met proef 14500., Bruidskapsel aan huis met proef 14500., Bruidsmake up nails aan huis met proefmake-up 16500., Bruidskapsel nails aan huis met proefkapsel 16500., Bruidsmake-up kapsel aan huis met proef 19500., Bruidsmake up kapsel aan huis met proef nails 22000.,
Bruidsmake-up en kapsels professioneel aan huis.
BTW: BE 0636 667 913. Wij zijn gespecialiseerd in bruidsmakeup en het stylen van bruidskapsels aan huis. Voor uw trouw of trouwfeest kunnen wij make-up diensten aan huis verzorgen. Met ons is visagie en make-up op uw trouw makkelijk en betaalbaar.
cafe beaute Brides Co.
Deze pakketten zijn speciaal voor jou samengesteld, maar alle behandelingen kunnen ook afzonderlijk geboekt worden. Voor elk pakket ontvangen we je graag met chocolate bubbels! 499 EURO i.p.v. 2 à 3 maanden ervoor: time to test! je bruidsmake up kapsel worden uitgebreid getest.
Home Dress Up by Kim.
Bij deze afspraak bespreken we jouw noden en wensen rond het bruidskapsel, de make-up en eventueel de Styling. Deze afspraak gaat door in de Dress up Studio te Kortrijk. Bij deze proefsessie brengt u een moodboard of fotos van internet of tijdschriften mee. De bruidsstyliste zorgt dat je de look krijgt die je zoekt! De stijl van het kapsel, de make-up en styling.
Viva Wellness.
Uiteraard is het ook mogelijk dat het kapsel en de make-up van bijvoorbeeld de bruidsmeisjes, je schoonmoeder, schoonzus of andere familieleden/vriendinnen verzorgd wordt. Deze extra diensten kan je per mail/telefonisch doorgeven. Bruidsmake-up proef in salon. Bruidsmake-up kapsel incl. Suite make-up incl. Suite make-up kapsel. Suite make-up kapsel incl.

Contacteer ons