bruidsmake up en kapsel aan huis
Bruidsmake up Bruidsvisagie Beauty-Licious.
Bruidsmake-up kapsel aan huis met proef 19500., Bruidsmake up kapsel aan huis met proef nails 22000., Make-up extra personen 3500., Make-up extra personen met proef 6500., Kapsel extra personen 3500., Kapsel extra personen met proef 6500., Nails extra personen 2500., Full Day arrangementen. Full Day Bride Only 29500., Bijwerking of wijziging make-up kapsel vóór avondfeest of receptie. Full Day Bride Only Nails 31500., Bruidsmake-up kapsel nagelsstyling. Bijwerking of wijziging make-up kapsel vóór avondfeest of receptie. Proefsessie bruidsmake-up kapsel. Full Day Suite 45000., Bruidsmake-up Bruidskapsel kapsel en make-up max.
TMS
Een kapper en visagiste aan huis op je huwelijk: puur genot For Lovers.
Zo kun je op het einde van de dag en de start van de avond nog rekenen op een frisse look. Het is altijd aangenaam om, voor de start van je avondfeest, je kapsel en make-up een opfrisser te geven.
sdme.be
Bruidsmake-up en bruidskapsels aan huis face-me-up.
de structuur van je haren en jouw stijl. Je krijgt een bruidskapsel op maat! Een opsteekkapsel, Franse chignon, retrokapsel, ingevlochten vlechten, visgraatvlechten, losse krullen, half opgestoken kapsel alles is mogelijk. We gebruiken enkel professionele produkten MAC, Make-up Forever, MUD, Ego Cosmetics, die geen allergenen bevatten. AAN HUIS OF IN ONZE STUDIO.
belfius
Home bruidsmake-up en bruidskapsels aan huis.
Je gaat trouwen! Wij verzorgen heel graag jouw bruidskapsel en bruidsmake-up aan huis door heel Nederland en Belgie op één van de mooiste dagen van je leven. Wij werken met een vast eigen team van professionele bruidsstylisten met veel ervaring!
Bruidsmake-up en kapsels professioneel aan huis.
BTW: BE 0636 667 913. Wij zijn gespecialiseerd in bruidsmakeup en het stylen van bruidskapsels aan huis. Voor uw trouw of trouwfeest kunnen wij make-up diensten aan huis verzorgen. Met ons is visagie en make-up op uw trouw makkelijk en betaalbaar.
Home Dress Up by Kim.
Bij deze afspraak bespreken we jouw noden en wensen rond het bruidskapsel, de make-up en eventueel de Styling. Deze afspraak gaat door in de Dress up Studio te Kortrijk. Bij deze proefsessie brengt u een moodboard of fotos van internet of tijdschriften mee. De bruidsstyliste zorgt dat je de look krijgt die je zoekt! De stijl van het kapsel, de make-up en styling. Voor elke bruid legt Kim een persoonlijk mapje aan met de wensen, het moodboard, het gekozen bruidskapsel, de bruidsmake-up We bespreken ook wat de wensen zijn voor jouw trouwdag, zoals de locatie, extra gasten om te maquilleren en coifferen, de tijd van aanwezigheid. Omdat de trouwdag al spannend genoeg is, komt de bruidsstyliste naar je toe! Aan huis of op locatie waar je prachtig gestyled wordt voor de grote dag!
Viva Wellness.
En natuurlijk zorgen we er dan voor dat je keurig op tijd en stralend aan die heel feestelijke dag kunt beginnen! Als je het fijn vindt, kunnen we je ook helpen met het aantrekken van je trouwjurk. Gasten op je trouwdag. Uiteraard is het ook mogelijk dat het kapsel en de make-up van bijvoorbeeld de bruidsmeisjes, je schoonmoeder, schoonzus of andere familieleden/vriendinnen verzorgd wordt.
Huwelijksarrangementen.
Op de huwelijksdag bestaat de mogelijkheid dat wij jouw make-up en kapsel aan huis verzorgen. Eerst modelleren we de haren en vervolgens wordt de make-up aangebracht. Afhankelijk van de stijl die je gekozen hebt, duurt het opsteken van de haren een uurtje.
cafe beaute Brides Co.
je bruidsmake up kapsel worden uitgebreid getest. 6 weken ervoor: skin facial met peeling op maat. deze behandeling laat je huid fantastisch en glowing achter voor jouw big day! 4 weken ervoor: hair treatment met marrocan oil. dé perfecte treatment voor jouw haar!
Bruidsmake-up bruidskapsels Maison des Fêtes.
Uw bruiloften en feestenplanner. Michèle Feyaerts is gespecialiseerd in bruidsmake-up en het stylen van bruidskapsels aan huis. Voor ieders trouw of trouwfeest kunnen zij make-up en kappersdiensten aan huis verzorgen. Met hen is make-up, visagie en haarstyling op uw trouw makkelijk en betaalbaar.

Contacteer ons