bruidsmake up en kapsel aan huis
Home Dress Up by Kim.
Bij deze afspraak bespreken we jouw noden en wensen rond het bruidskapsel, de make-up en eventueel de Styling. Deze afspraak gaat door in de Dress up Studio te Kortrijk. Bij deze proefsessie brengt u een moodboard of fotos van internet of tijdschriften mee. De bruidsstyliste zorgt dat je de look krijgt die je zoekt! De stijl van het kapsel, de make-up en styling. Voor elke bruid legt Kim een persoonlijk mapje aan met de wensen, het moodboard, het gekozen bruidskapsel, de bruidsmake-up We bespreken ook wat de wensen zijn voor jouw trouwdag, zoals de locatie, extra gasten om te maquilleren en coifferen, de tijd van aanwezigheid. Omdat de trouwdag al spannend genoeg is, komt de bruidsstyliste naar je toe! Aan huis of op locatie waar je prachtig gestyled wordt voor de grote dag!
minilening
Bruidsmake-up en kapsel Antwerpen en Oost-Vlaanderen Pinkorange.be.
Dus ook je haar en make-up. Aan de hand van een gekozen kapsel en make-up, ga ik aan het werk. In een proefsessie bij mij thuis of op locatie, proberen we een kapsel uit. Nadien beginnen we aan de make-up.
AdWords
Viva Wellness.
En natuurlijk zorgen we er dan voor dat je keurig op tijd en stralend aan die heel feestelijke dag kunt beginnen! Als je het fijn vindt, kunnen we je ook helpen met het aantrekken van je trouwjurk. Gasten op je trouwdag. Uiteraard is het ook mogelijk dat het kapsel en de make-up van bijvoorbeeld de bruidsmeisjes, je schoonmoeder, schoonzus of andere familieleden/vriendinnen verzorgd wordt.
spouwmuurisolatie
Ans Brugmans: Bruidsmake-up.
Vaak blijkt het een heel praktisch voordeel als tegelijk ook je kapsel kan worden verzorgd én dat je mama, zussen en vriendinnen mee gebruik kunnen maken van deze twee-in-één-dienst. Op de grote dag zelf kom ik bij jou aan huis, zodat je je ontspannen op je dag kunt voorbereiden: in alle rust achterover leunend en lekker genietend.
pizza mobiel
Bruidsmake-up en kapsels professioneel aan huis.
BTW: BE 0636 667 913. Wij zijn gespecialiseerd in bruidsmakeup en het stylen van bruidskapsels aan huis. Voor uw trouw of trouwfeest kunnen wij make-up diensten aan huis verzorgen. Met ons is visagie en make-up op uw trouw makkelijk en betaalbaar.
taxivervoer
Bruidsmake up Bruidsvisagie Beauty-Licious.
Bruidsmake-up kapsel aan huis met proef 19500., Bruidsmake up kapsel aan huis met proef nails 22000., Make-up extra personen 3500., Make-up extra personen met proef 6500., Kapsel extra personen 3500., Kapsel extra personen met proef 6500., Nails extra personen 2500., Full Day arrangementen. Full Day Bride Only 29500., Bijwerking of wijziging make-up kapsel vóór avondfeest of receptie. Full Day Bride Only Nails 31500., Bruidsmake-up kapsel nagelsstyling. Bijwerking of wijziging make-up kapsel vóór avondfeest of receptie. Proefsessie bruidsmake-up kapsel. Full Day Suite 45000., Bruidsmake-up Bruidskapsel kapsel en make-up max.
Huwelijksarrangementen.
Op de huwelijksdag bestaat de mogelijkheid dat wij jouw make-up en kapsel aan huis verzorgen. Eerst modelleren we de haren en vervolgens wordt de make-up aangebracht. Afhankelijk van de stijl die je gekozen hebt, duurt het opsteken van de haren een uurtje.
Bruidsmake-up en bruidskapsels aan huis face-me-up.
de structuur van je haren en jouw stijl. Je krijgt een bruidskapsel op maat! Een opsteekkapsel, Franse chignon, retrokapsel, ingevlochten vlechten, visgraatvlechten, losse krullen, half opgestoken kapsel alles is mogelijk. We gebruiken enkel professionele produkten MAC, Make-up Forever, MUD, Ego Cosmetics, die geen allergenen bevatten. AAN HUIS OF IN ONZE STUDIO.
cafe beaute Brides Co.
je bruidsmake up kapsel worden uitgebreid getest. 6 weken ervoor: skin facial met peeling op maat. deze behandeling laat je huid fantastisch en glowing achter voor jouw big day! 4 weken ervoor: hair treatment met marrocan oil. dé perfecte treatment voor jouw haar!
BRIDAL professionele visagiste Bruidsmake-up en Hairstyling Antwerpen Dorothy Vandemaele.

Contacteer ons