workshop make up
Nikstar Beauty Lifestyle Workshop Make-up Nikstar Beauty Lifestyle.
Tijdens de 2 uur durende workshop wordt alles in het kort behandeld. De workshops kunnen georganiseerd worden voor groepen en men kan zich individueel opgeven. De kosten van de workshop zijn 35, per persoon. Er kunnen ook thema make-up workshops worden gegeven denk aan bijvoorbeeld gala make-up, dag make-up, avond make-up, smokey eyes.
SEO Workshop
Make-up Workshop Annemiek Wijsman Make-up Artist.
Maar omdat er een aantal beauty items zijn waar ik super fan van ben van o.a. Chanel, Dior en Clarins, zal ik jullie deze natuurlijk niet onthouden! Tip: Het is ook mogelijk een Privé workshop of Make-up workshop cadeau te geven.
Visagie opleiding
MAKE UP WORKSHOPS NewLook HAIRSTYLING.
Joanne leert je hier alle tips en tricks van het Highlighten en schaduwen hoe je mooie Sunkissed huidjes maakt en wat je beter wel of niet d.m.v. make up kan benadrukken. Komen onderstaande vragen je bekend voor? Waarom een foundation? Wat zijn de mooiste kleuren voor mij? Hoe kun je natuurlijk camoufleren? Hoe breng ik snel een mooie make-up aan? Hoe en waar breng je blush aan? Hoe blijft mijn lipstick langer zitten? Hoe breng je een eyeliner aan? Dan is één van de Workshops hieronder absoluut iets voor jou! Workshop Make-up 30, p.p Ook verkrijgbaar als cadeaubon.
make up workshop rotterdam
Workshop visagie Hairclusief Baarn.
De visagie workshop kan bij jou thuis of op het werk, ons team komt door heel Nederland. Bij ons ligt de nadruk niet op verkoop van make-up, maar echt op de techniek. Er is tijdens de visagie workshop genoeg tijd voor eventuele persoonlijke vragen.
make up cursus den haag
Make-Up Workshop Rotterdam.
Onze make up workshop zit boordevol tips and trics en is voor elke vrouw een echte must! We beginnen deze make up workshop met een welkomstwoord van onze professionele visagist. We zullen deze make up workshop beginnen met de basislook, je zult leren dat je vanuit een goede basislook, met aantal kleine aanpassingen, je stijl bijna eindeloos kan aanpassen.
SUPER GEZELLIGE EN LEERZAME MAKE-UP WORKSHOP MET NATUURLIJKE MAKE-UP YouTube.
SUPER GEZELLIGE EN LEERZAME MAKE-UP WORKSHOP MET NATUURLIJKE MAKE-UP. Subscribe Subscribed Unsubscribe 945 945. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Like this video? Sign in to make your opinion count.
MakeUp workshop.
Beauty workshop Workshop visagie. Altijd al willen weten hoe je make-up op de juiste manier aanbrengt en welke producten je hiervoor gebruikt? Dit leren we in een visagie avond, onder het genot van een glaasje bubbels! Je hebt de keuze uit verschillende thema's, namelijk: wenkbrauwen styleren, smokey eyes en dag/avond make up.
Make-up Workshop Annemiek Wijsman Make-up Artist.
Wat ik aan de workshop heb overgehouden: een super ervaring, ik zag er top uit en Annemiek heeft ervoor gezorgd dat ik sindsdien de perfecte kleur foundation heb ontdekt! Een super ervaring, ik zag er top uit en eindelijk de perfecte kleur foundation ontdekt! Ik had totaal geen ervaring met make up vond het altijd maar moeilijk en veel werk.
Workshop make up Beauty en Kuurinstituut Het Nolderwoud Zuidwolde Drenthe.
Workshop make up. Workshop make up. In de make-up school van Beauty en Kuurinstituut Het Nolderwoud bieden wij een aantal professionele make-up workshops aan. De workshops worden gegeven door een ervaren visagiste die de opleiding heeft genoten bij een van de beste scholen in Nederland.
Make-up workshop.
Tijdens de workshop leert u hoe u stap voor stap de échte Smokey Eyes techniek kan toe passen. Bent u benieuwd wat er nog meer mogelijk is, boek dan deze workshop! De Smokey Eyes workshop is te boeken op elk gewenst tijdstip en dag mits beschikbaar.

Contacteer ons