visagie cursus
c# cursus
DE Visagieschool: visagie opleiding in Amsterdam, Den Haag, Breda Nijmegen.
Naast het runnen van De Visagieschool, zijn wij ook in heel Nederland actief met een team van professionals in de visagie en grime voor: TV-producties, fotografie, commercials, theater, shows, film, casting, muziek, evenementen, modeshows, activiteiten, feest en bruidsverzorging, promotiedoeleinden, bedrijfsfeesten etc.
Visagie opleiding
Jolange Opleidingen: Visagie Hairstyling.
Duur 10 of 18 weken. Na afronding zelfstandig aan de slag. Visagie Catwalk Haarkapsels. Deze zeer gerichte praktijk met theorie opleiding Visagie Haarkapsels biedt vele mogelijkheden, je kan alle kanten op de Catwalk bruiden gala dag make-up noem maar op.
excel 2013 cursus
Visagie ROC van Flevoland.
De opleiding Visagist Artist bereidt je voor op een dynamische wereld in de visagie en styling, zowel voor als achter de coulissen! Onze opleiding biedt sterke uitbreidingsmogelijkheden voor schoonheidsspecialisten, kappers, nagelstylisten en imageconsultants. De opleiding is zeer breed opgezet. Zo wordt er ook aandacht besteed aan styling, grimeren en make-up voor theater. Kortom, met deze opleiding vergroot je je vakkennis. Deze cursus is ook zeer goed te combineren met fotografie.
nlp cursus
Visagie opleiding Noord Nederlandse Academie.
De opleiding visagie bij de Noord Nederlandse Academie is beslist een topper binnen de visagieopleidingen in ons land! De opleiding visagie is een losstaande opleiding. U hoeft geen gekwalificeerde schoonheidsspecialiste te zijn. Het diploma visagie biedt u o.a. de volgende mogelijkheden.:
Cursus SEO
Dik Peeters visagie en haarstyling opleiding in Amsterdam.
Al heel lang was ik op zoek naar een goede visagie school, opendagen afgaan, lessen meekijken, sites doornemen, folders aanvragen en zelf langs winkels gaan en vragen waar zij hun opleiding hadden ged. Dik Peeters heeft veel leerlingen die van ver komen, Brussel, Texel, Groningen en e.v.a.
beste visagie opleiding
Thuiscursus Visagie.
Droom jij ook van een succesvolle carrière als visagist? Volg dan nu de erkende opleiding visagie van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol visagist. Onze aanpak is uniek: tijdens de cursus geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle visagist met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied!
cursus massage
Anne Loos Make-Up Artist Visagie opleidingen.
Pro Visagist en Pro Make-up artist start 19 en 21 september. Meld je vandaag nog aan. Anne Loos is een getalenteerd, allround Make-up Artist, en heeft aan enorm veel opdrachten meegewerkt. Anne heeft een voorliefde voor goed uitgevoerde, klassieke make-up.
Visagie opleiding
Professionele Visagie Opleiding Marlou Reijnders.
Daarnaast kan ze bogen op een ruime ervaring in de Nederlandse fimwereld. Enkele jaren geleden is Marlou Reijnders met haar eigen Professionele Visagie Opleiding Maastricht begonnen, met als doel: haar kennis doorgeven en bewijzen dat visagie een vak apart is.
Opleidingsaanbod Visagie Wellness Academie.
dagmake-up, feestmake-up, Meer info. Visagie voor gevorderden. Verfijn je make-up technieken met o.a. periodieke, oogcorrigerende en smokey eye make-up. Creëer je eigen look en sluit af met een photoshoot! Leer de kunst van facepainting voor de mooiste gezichtsschilderingen voor allerlei gelegenheden: kinderfeestjes, catwalk, photoshoot, theater. Special effects FX make-up. Met make-up kun je bizarre illusies wekken. Je leert het in deze cursus special effects FX make-up.
Visagie opleiding make-up artist in Amsterdam.
Kies svp een alternatieve datum voor de Beroepsopleiding Visagie.; Beroepsopleiding Visagie Dag, maandag, 13 weken, 8 januari 2018, van 1015: tot 1700: uur Beroepsopleiding Visagie Avond, dinsdag, 6 maanden, 9 januari 2018, van 1900: tot 2200: uur Beroepsopleiding Visagie Dag, vrijdag, 13 weken, 23 maart 2018, van 1015: tot 1700: uur Beroepsopleiding Visagie Dag, maandag, 13 weken, 17 september 2018, van 1015: tot 1700: uur Beroepsopleiding Visagie Dag, dinsdag, 13 weken, 18 september 2018, van 1015: tot 1700: uur.

Contacteer ons