cursus Visagie
c# cursus
Thuiscursus Visagie.
Droom jij ook van een succesvolle carrière als visagist? Volg dan nu de erkende opleiding visagie van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol visagist. Onze aanpak is uniek: tijdens de cursus geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle visagist met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied!
opleiding personal trainer
DE Visagieschool: visagie opleiding in Amsterdam, Den Haag, Breda Nijmegen.
Naast het runnen van De Visagieschool, zijn wij ook in heel Nederland actief met een team van professionals in de visagie en grime voor: TV-producties, fotografie, commercials, theater, shows, film, casting, muziek, evenementen, modeshows, activiteiten, feest en bruidsverzorging, promotiedoeleinden, bedrijfsfeesten etc.
cursus pedicure
Visagie opleiding Noord Nederlandse Academie.
De opleiding visagie bij de Noord Nederlandse Academie is beslist een topper binnen de visagieopleidingen in ons land! De opleiding visagie is een losstaande opleiding. U hoeft geen gekwalificeerde schoonheidsspecialiste te zijn. Het diploma visagie biedt u o.a. de volgende mogelijkheden.:
Visagie opleiding
Cursus Visagie Bessima Beauty Wellness Instituut Enschede.
Bent u schoonheidsspecialiste en wilt u uw kennis op het gebied van make-up, trends en producten updaten, of wilt u hobbymatig het vak van Visagie leren, alles is mogelijk bij Beauty Instituut Bessima! U kunt in 10 lessen van twee en een half uur per avond de basis cursus Visagie volgen en afronden met een certificaat van Beauty Instituut Bessima.
excel programmeur
Visagie ROC van Flevoland.
De opleiding Visagist Artist bereidt je voor op een dynamische wereld in de visagie en styling, zowel voor als achter de coulissen! Onze opleiding biedt sterke uitbreidingsmogelijkheden voor schoonheidsspecialisten, kappers, nagelstylisten en imageconsultants. De opleiding is zeer breed opgezet. Zo wordt er ook aandacht besteed aan styling, grimeren en make-up voor theater. Kortom, met deze opleiding vergroot je je vakkennis. Deze cursus is ook zeer goed te combineren met fotografie.
Visagie opleiding
Bransus Cursus Visagie Basis en Bruid Make-up.
Cursus Visagie de-luxe. Cursus Visagie Basis en Bruid Make-up. Onze opleidingen worden gegeven in kleine groepen en zijn praktijkgericht. Bij iedere cursus geven wij ook een deel theorie, deze behandelen we tijdens de praktijk en u krijgt deze op schrift mee naar huis.
Cursus
Jolange Opleidingen: Visagie Hairstyling.
Duur 10 of 18 weken. Na afronding zelfstandig aan de slag. Visagie Catwalk Haarkapsels. Deze zeer gerichte praktijk met theorie opleiding Visagie Haarkapsels biedt vele mogelijkheden, je kan alle kanten op de Catwalk bruiden gala dag make-up noem maar op.
Visagie opleiding
Visagie opleiding make-up artist in Amsterdam.
Kies svp een alternatieve datum voor de Beroepsopleiding Visagie.; Beroepsopleiding Visagie Dag, maandag, 13 weken, 8 januari 2018, van 1015: tot 1700: uur Beroepsopleiding Visagie Avond, dinsdag, 6 maanden, 9 januari 2018, van 1900: tot 2200: uur Beroepsopleiding Visagie Dag, vrijdag, 13 weken, 23 maart 2018, van 1015: tot 1700: uur Beroepsopleiding Visagie Dag, maandag, 13 weken, 17 september 2018, van 1015: tot 1700: uur Beroepsopleiding Visagie Dag, dinsdag, 13 weken, 18 september 2018, van 1015: tot 1700: uur.
copywriting cursus
Opleiding Basis Visagie NHBO.
Schrijf je dan direct in voor onze opleiding Visagie basis! Stap in de wereld van Beauty Wellness Visagie basis. Zijn make-up en gezichtsverzorging jouw passie? En lijkt werken in de wereld van Beauty Wellness je wel iets? Schrijf je dan in voor onze basisopleiding Visagie.
life coach limburg
Opleidingsaanbod Visagie Wellness Academie.
dagmake-up, feestmake-up, Meer info. Visagie voor gevorderden. Verfijn je make-up technieken met o.a. periodieke, oogcorrigerende en smokey eye make-up. Creëer je eigen look en sluit af met een photoshoot! Leer de kunst van facepainting voor de mooiste gezichtsschilderingen voor allerlei gelegenheden: kinderfeestjes, catwalk, photoshoot, theater. Special effects FX make-up. Met make-up kun je bizarre illusies wekken. Je leert het in deze cursus special effects FX make-up.
Visagie opleiding

Contacteer ons